SOCIAL

 
Designs

Talpa Network is een in 2017 door John de Mol opgericht mediamerk. Talpa is een netwerk van sterke mediamerken. Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA, Net5, ActievandeDag.nl, of StukTV bereikt Talpa wekelijks 90% van alle Nederlanders. Talpa ontwikkelt 7400 campagnes en 465 000 tv-spots per jaar. Als puur Nederlands bedrijf vindt Talpa het belangrijk Nederlandse content en media te behouden, verrijken en ontwikkelen.

 

In 2020 heeft Talpa Network al haar creatieve afdelingen samengevoegd tot ‘Het Bureau’. Hierbinnen wordt de denkkracht van de gespecialiseerde creatieven verenigd. Zo wordt er een multidisciplinair team gevormd met radio-experts, print-kenners, social media strategen, format ontwikkelaars, digital designers en reclamemakers. 

Ik heb bij Talpa vele uitingen voor de socials van vooral de radiomerken mogen maken. Hieronder een kleine greep uit een aantal designs die ik in deze periode gemaakt heb. 

 

538-circle.png
Artboard 6.png

CARROUSEL

LEANN RIMES

 

Iedere week worden er verschillende nummers of artiesten in de aandacht gebracht door middel van een carrousel met leuke en interessante weetjes en informatie voor de doelgroep van het betreffende radiomerk. Deze week ging het om Can't Fight The Moonlight van LeAnn Rimes. 

538-circle.png
Artboard 6.png
R10-circle.png
Artboard 6.png

CARROUSEL EMINEM

 

Eminem mag niet in dit rijtje ontbreken. Het is alweer 19 jaar geleden dat de soundtrack van de film 8 Mile bovenaan de hitlijsten stond. Lose Yourself werd door 538 luisteraars verkozen tot beste hit van de 00's en eindigde op 1 in De Top 538.

CARROUSEL

RICK ASTLEY

 

Omdat Rick Astley deze dag jarig was, werd hij door Radio 10 met een carrousel in het zonnetje gezet. Hierin werden weetjes benoemd over de artiest en verschillende bekende nummers kwamen aan bod.

R10-circle.png
Artboard 6.png

CARROUSEL

ROBBIE WILLIAMS

 

Ook Robbie Williams werd onder

de aandacht gebracht op zijn verjaardag.

Hier wordt gesproken over zijn hit Angels, wat het verhaal achter dit nummer is,

hoe dit nummer onder invloed van alcohol werd opgenomen, en vervolgens

werd gejat...

Sky-circle.png
Artboard 6.png

CARROUSEL

NIEUWE MUZIEK

Nieuw jaar, nieuwe muziek. Sky radio post dit in een carrousel om de volgers en luisteraars te informeren over wie er met nieuwe muziek zal gaan komen en wie we in de gaten moeten houden.

Sky-circle.png
Artboard 6.png

CARROUSEL

MARIAH CAREY

 

Bij Sky staat alles in het teken van kerst in de decembermaand. De huisstijl wordt

in kerstsferen gegoten en volgers worden overspoeld met kerstmuziek en leuke feitjes en nieuwtjes. Zo ook bij

deze carrousel over Mariah Carey

en haar All I Want For Christmas!