FaceApp_1646130442375.jpg

Venturous by Laura. De design naam van een leergierige, gedreven student Communication and Multimedia Design/Junior Digital Designer, geboren en getogen op het eiland Texel en nu wonend in Utrecht.

 

Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en werk zo continu aan mijn ontwikkeling binnen het vakgebied.

Ik heb mijn stage afgerond bij Het Bureau van Talpa Network. Een vloedgolf aan skills, informatie en nieuwsgierigheid rijker ben ik binnen dit zelfde bedrijf aan het werk gegaan als Digital Designer. Ik kan na deze periode zeker zeggen dat er een wereld voor mij open is gegaan binnen het Adobe CC pakket. Ik heb de nodige kennis en vaardigheden ontwikkeld binnen Photoshop, Illustrator, InDesign en After Effects. Ook ben ik aan de gang gegaan met Blender om de basis van 3D-design te leren. 

 

Binnen de creatieve hub van Het Bureau ben ik constant omgeven geweest door allerlei creatieve 'praatjes', concepten en brainstorms. Dit heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik mij communicatief heb weten te ontwikkelen maar ook dat ik mij erg interesseer in concept denken- en ontwikkelen,

Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, of wellicht in de toekomst? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen! 

ABOUT

Laura