FaceApp_1646130442375.jpg

Design is overal. Wat ik zo mooi vind aan design is dat het om veel meer draait dan hoe iets eruit ziet. Het is een manier van denken en werken om problemen op te lossen. De connectie tussen de doelgroep en het bedrijf staan hierbij centraal.

Na mijn stage bij Het Bureau van Talpa Network ben ik werkzaam geraakt als graphic designer in een enorm waardevol bedrijf, namelijk ShapR. Bij ShapR zijn we in een multidisciplinair team continu op zoek naar de manier om een bedrijf in verbinding te brengen met haar medewerkers of klanten. Dit helpt bedrijven om te veranderen en te overleven in een steeds complexer wordende wereld.

Ik haal enorm veel energie uit het designproces. Bij ieder project ga ik wilskrachtig, doelgericht en snel aan het werk en zet hierbij altijd mijn ‘magic’ in: Mijn creativiteit! Ik ontdek elke dag nieuwe technieken, manieren en inspiratie. Ik diep dit dan graag uit om er zo veel mogelijk van te leren en steeds meer te groeien als multidisciplinair designer.

Hoewel ik goed integreer in het bedrijfsleven, ben ik nog bezig met mijn studie Communication and Multimedia Design. Ik specialiseer mij momenteel in Human Centered Design en zal februari 2023 starten met afstuderen.


Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, of wellicht in de toekomst? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen! 

ABOUT

Laura